Team

Het is elke dag genieten!

Werken bij Hondenservice Zeeland

Wij zijn enorm dankbaar voor de inzet van alle vrijwilligers en stagiaires. Ze spelen & knuffelen, houden de velden schoon en doen in weer & wind alles in het belang van de honden.

Het team

Een deel van ons team kun je tegenkomen tijdens het ophalen & brengen van de hond. Op foto’s & filmpjes op onze social media platforms zie je ons enthousiast met alle honden spelen. Het team bestaat o.a. uit gecertificeerde en ervaringsdeskundige medewerkers. Elk seizoen hebben we ruimte voor twee stagiaires (niveau 2, 3 en 4).

Martijn

Hondeninstructeur

“Hoi! Leuk dat je op de site komt kijken. Ik ben Martijn en samen met Ferdi hebben wij Hondenservice Zeeland opgericht. Jammer dat bij zo’n baan ook een hoop administratie komt kijken, want het liefst doe ik niks anders dan hele dagen rondhangen bij de hondjes.’

ERVARINGEN

  • Hondeninstructeur

  • SBB: Leermeester

  • Bakker

  • Groencultuur

Ferdi

Hoofd DierenvriendNL

“Je komt mij regelmatig tegen; Als je een lekker bakje koffie komt halen in de winkel bij dierenvriendNL Ook zorg ik dat alle honden in het hondenhotel het helemaal naar hun zin hebben. Ik ben altijd daar waar de honden ook zijn.”

ERVARINGEN

  • Gehoorzaamheid & behendigheidslessen met honden

  • Verkoop & PR

  • Visagist & consultant

  • Opleiding: directie & management

Stagiair & Vrijwilliger

Lijkt het jou ook leuk om stagiair of vrijwilliger te worden? Vul het contactformulier in en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Op de pagina downloads kun je ons SBB-certificaat bekijken. Hierdoor ben je verzekerd van een goede stageplek & leermeester.

Omdat wij nauw samenwerken met Dierenvriend.nl is het mogelijk om eenvoudig aan een tweede stageplaats te komen.

Deze zijn divers. We hebben natuurlijk de leukere taken: spelen & knuffelen met de honden, het gedrag herkennen, trainen en helpen bij het ophalen & wegbrengen. Opruimen & schoonhouden van het veld & benodigdheden en het uit je comfortzone treden, horen ook bij het vak.

We hebben twee soorten vrijwilligers:

1. De mensen die graag de handen uit de mouwen steken en ons actief meehelpen bij de dagelijkse taken.

2. Mensen bij wie het leven soms wat moeilijker gaat. Zij zijn voornamelijk passief aanwezig en werken aan hun eigen herstel.

Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te worden? Dan kun je het sollicitatieformulier invullen. We zijn best streng betreft de selectie. Dat is niet persoonlijk; we willen gewoon een goede match hebben met de honden. De honden staan bij ons echt bovenaan.

Voor bepaalde functies hebben we vaste krachten. De eventuele vacatures voor deze functies worden altijd eerst intern besproken. Zo hebben onze vrijwilligers & stagiaires voorrang op externe kandidaten.

Reviews van stagiaires

Bekijk hier wat onze stagiaires zeggen over Hondenservice Zeeland:

“Ik vind Hondenservice Zeeland een super leuk en gezellig bedrijf. De werkzaamheden worden zo goed mogelijk verdeeld en we hebben genoeg ruimte om plezier te hebben met de honden om ons heen. Ook is het een fijn maar knus team, de bedrijfsleiders staan voor alles open en dus zijn er genoeg mogelijkheden voor leuke ideeën. Door deze mogelijkheden kunnen stagiaires ook veel leren in verschillende gebieden.”

Rody

“Ik vind het een super leuk bedrijf omdat het lekker in de natuur is met super leuke honden. Dus je kunt gewoon lekker jezelf zijn en er word ook rekening mee gehouden als er iets is. Maar het is niet alleen fijn voor de medewerkers maar ook voor de honden.”

Duncan

“Ik vind Hondenservice Zeeland een leuk en goed bedrijf omdat ze een verrijking bieden voor honden. Er wordt goed rekening gehouden met de behoefte en het gedrag van de hond. Ze beschikken over veel kennis en ervaring. Daarnaast is iedereen ook nog eens heel vriendelijk.”

Laura

“Ik vind Hondenservice Zeeland een leuk bedrijf. Jullie leren mij goed hoe ik het beste kan handelen met de honden in bepaalde situaties.
Het is leuk om te zien hoe leuk de honden het hebben als ze op het veld aan het spelen zijn.”

Jorinde

“Persoonlijk ben ik blij dat we bestaan. Bij ons kunnen honden lekker hond zijn. Spelen, vliegen, rollen niets is te gek.
We merken ook hoe bange honden uit hun schulp kruipen en langzaam vertrouwen opbouwen. En niet te vergeten de socialisatie met andere honden blijft ook belangrijk. Gelukkig bestaat perfect niet en is het hier en daar wat chaos. Wij zijn gelukkig ook mensen die fouten maken en daar leren we van?

Ik hoop natuurlijk ook nog veel meer te leren over onze viervoeters.?”

Chantalle

“Hondenservice Zeeland is een leuk en leerzaam bedrijf. Je staat met een veld vol honden, er is een beetje afwisseling, je leert over de lichaamstaal en gedrag van honden en je staat in de buitenlucht met een leuk team waarmee je ten alle tijden leuk mee kunt lachen.”

Mandy

Meld je nu aan voor een intakegesprek!