Welkom bij de hondenservice van Ferdi & Martijn

Team

Werken bij Hondenservice Zeeland

Wij zijn enorm dankbaar voor de inzet van alle vrijwilligers en stagiaires. Ze spelen & knuffelen, houden de velden schoon en doen in weer & wind alles in het belang van de honden.

Het team

Een deel van ons team kun je tegenkomen tijdens het ophalen & brengen van de hond. Op foto’s & filmpjes op onze social media platforms zie je ons enthousiast met alle honden spelen. Het team bestaat o.a. uit gecertificeerde en ervaringsdeskundige medewerkers. Elk seizoen hebben we ruimte voor twee stagiaires (niveau 2, 3 en 4).

 

Martijn

Hondeninstructeur

“Hoi! Leuk dat je op de site komt kijken. Ik ben Martijn en samen met Ferdi hebben wij Hondenservice Zeeland opgericht. Jammer dat bij zo’n baan ook een hoop administratie komt kijken, want het liefst doe ik niks anders dan hele dagen rondhangen bij de hondjes.’

 

ERVARINGEN

Rody

Bedrijfsleider

“Mijn functie is bedrijfsleider, nu is dat een heel breed begrip natuurlijk. Even kort samengevat: ik ben Martijn zijn rechterhand. Door goed te communiceren proberen wij alles in goede banen te begeleiden. Martijn betrekt mij in alles mee zodat ik alles in het bedrijf snap en kan! Ik mag eigenlijk alles doen wat er gedaan kan worden. Nieuwe ideeën staat hij zeker voor open. Dus eigenlijk een prachtige baan!”

 
 

ERVARINGEN

Veelgestelde vragen

De tarieven voor onze diensten zijn eenvoudig te vinden op onze prijslijst-pagina.

  • Blok 1: 09:00 – 10:30
  • Blok 2: 10:30 – 12:00
  • Blok 3: 12:00 – 13:30
    Bij extreem warm weer kunnen de tijden aangepast worden. Hiervan wordt iedere klant persoonlijk op de hoogte gesteld.

Heb je al een afspraak gemaakt voor het speelveld maar komt er onverwachts iets tussen? Geen nood! Afmelden is tot 24 uur vooraf via Whatsapp of SMS 06-20837270 kosteloos. Hierna zijn er kosten aan verbonden.

Bestaande klant? Reserveren voor een tijdblok doe je via Whatsapp of SMS 06-20837270 . Hoe eerder je dat doet, hoe meer kans je hebt op een plekje. Of plan elke week een vaste dag in, dan ben je altijd verzekerd van een plekje.

Nog geen bestaande klant? Dan zul je eerst het aanmeldformulier moeten invullen en wachten op het intakegesprek.

Wij verlenen onze diensten vnl. in de gemeenten Vlissingen & Middelburg. In Veere & Borsele werken we deels. Bekijk de kaart, op de pagina ‘Diensten’, om de zones te zien.

Wij hebben een bedrijfsverzekering voor alle soorten incidenten: bijt, ongeval, wegloop. De klant dient een WA-verzekering te hebben. Bij oneerlijkheid tijdens het intakegesprek zullen de kosten van de schade die door de hond gemaakt zijn, op de eigenaar van de hond verhaald worden. Voor alle andere ongelukjes wordt dit per casus bekeken.

Als we je hond thuis brengen, kunnen we meteen het door jou bestelde hondenvoer afleveren. Wel zo makkelijk. Deze service is alleen voor bestaande klanten.

Op onze site hebben we huisregels & algemene voorwaarden. We zijn transparant over onze manier van het verwerken van persoonlijke gegevens. 

Reviews van stagiaires

Bekijk hier wat onze stagiaires zeggen over Hondenservice Zeeland:

Rody
“Ik vind Hondenservice Zeeland een super leuk en gezellig bedrijf. De werkzaamheden worden zo goed mogelijk verdeeld en we hebben genoeg ruimte om plezier te hebben met de honden om ons heen. Ook is het een fijn maar knus team, de bedrijfsleiders staan voor alles open en dus zijn er genoeg mogelijkheden voor leuke ideeën. Door deze mogelijkheden kunnen stagiaires ook veel leren in verschillende gebieden.”
Laura
“Ik vind Hondenservice Zeeland een leuk en goed bedrijf omdat ze een verrijking bieden voor honden. Er wordt goed rekening gehouden met de behoefte en het gedrag van de hond. Ze beschikken over veel kennis en ervaring. Daarnaast is iedereen ook nog eens heel vriendelijk.”
Jorine
“Ik vind Hondenservice Zeeland een leuk bedrijf. Jullie leren mij goed hoe ik het beste kan handelen met de honden in bepaalde situaties. Het is leuk om te zien hoe leuk de honden het hebben als ze op het veld aan het spelen zijn.”
Chantalle
“Persoonlijk ben ik blij dat we bestaan. Bij ons kunnen honden lekker hond zijn. Spelen, vliegen, rollen niets is te gek. We merken ook hoe bange honden uit hun schulp kruipen en langzaam vertrouwen opbouwen. En niet te vergeten de socialisatie met andere honden blijft ook belangrijk. Gelukkig bestaat perfect niet en is het hier en daar wat chaos. Wij zijn gelukkig ook mensen die fouten maken en daar leren we van?Ik hoop natuurlijk ook nog veel meer te leren over onze viervoeters.?”
Mandy
“Hondenservice Zeeland is een leuk en leerzaam bedrijf. Je staat met een veld vol honden, er is een beetje afwisseling, je leert over de lichaamstaal en gedrag van honden en je staat in de buitenlucht met een leuk team waarmee je ten alle tijden leuk mee kunt lachen.”
Vorige slide
Volgende slide

Meld je nu aan voor een intakegesprek!