Welkom bij de hondenservice van Ferdi & Martijn

Contact

Willen jij & je hond kennismaken met een van onze diensten? Dan komen we graag vooraf een keertje bij jullie langs. Aanmelden voor het intakegesprek kan alleen via het aanmeldformulier.

Voor korte vragen, informatie of feedback kun je onderstaand contactformulier invullen.

Bel ons

Ma-Vrij 8:00-18:00 uur

24/7 voor afmeldingen

Stuur een e-mail

Dat kan natuurlijk altijd

Snel een vraag stellen

Bel ons

Ma-Vrij 8:00-18:00 uur

24/7 voor afmeldingen

Stuur een e-mail

Dat kan natuurlijk altijd

Snel een vraag stellen

Bel ons

Wil je dat je hond bij ons op het veld komt spelen of wil je gebruik maken van de dagopvang? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Vanwege veel vraag en een beperkt aantal plaatsen, is er een kleine wachttijd. Op het moment dat je het aanmeldformulier hebt verzonden, sta je direct op de wachtlijst. Zodra er een plekje vrij is, wordt er contact met je opgenomen.

Op de nieuwspagina wordt regelmatig een indicatie m.b.t. de wachttijd voor intakegesprekken gegeven.

Gegevens eigenaar

Gegevens Hond

Voordat je op verzenden klikt, nog even dit:

  1. De hond dient ten alle tijden gevaccineerd en vrij van wormen, teken en luizen te zijn. Dit wordt ook gecontroleerd tijdens de intake.
  2. Naar aanleiding van deze aanmelding nemen wij contact met je op voor een intakegesprek. Dit formulier is ter voorbereiding op het gesprek, hierna kunnen wij -samen met jou- beslissen of we een match zijn.
  3. Laat je niet verrassen en neem kennis van de algemene voorwaarden en privacy verklaring van Hondenservice Zeeland. Deze website is met de grootste zorg samengesteld, maar onze algemene voorwaarden zijn leidend.