Uitlaatservice

Hondenservice Zeeland biedt een veilig en plezierig uitlaatmoment voor vrijwel elke hond vanaf 4 maanden oud.

Ravotten, rust momenten, rennen, alleen of samen met andere honden spelen, rust- aai- en kroelmomenten….

Een jonge hond heeft andere behoeftes dan een hond op leeftijd. Hetzelfde geldt voor hele grote of hele kleine honden. Hondenservice Zeeland past de activiteiten tijdens de uitlaatservice aan de wensen van hond(en) & eigenaar aan.

De honden worden bij jou thuis opgehaald met een van onze ruime bussen die voorzien zijn van veilige benches. Na het verzamelen van alle honden rijdt Hondenservice Zeeland naar een ruim en hondvriendelijk omheind terrein, waar ze ca. 90 minuten onder begeleiding van enkele collega’s verblijven.

Na een plezierige tijd waarin de honden centraal stonden, brengt Hondenservice Zeeland de viervoeters vermoeid en voldaan terug naar huis. Voordat ze naar binnen gaan worden hun pootjes nagekeken en zo nodig schoongemaakt. In verband met de mogelijkheid op een natte vacht door modder of regen, is het handig als er een handdoek bij de entree klaar ligt.

Tijdens een intakegesprek bespreken we de mogelijkheden en voorwaarden. De gezondheid, het gedrag, het dieet, en andere belangrijke zaken komen aan bod.

I.v.m. het halen en brengen zal Hondenservice Zeeland toestemming moeten krijgen om de woning te mogen betreden. Hiervoor tekenen de hondeneigenaar en de medewerker van Hondenservice Zeeland een sleutelcontract.

Hondenservice Zeeland hanteert zeer flexibele aan- en afmeldtijden. Tot 07.30 uur is kosteloos afmelden via Whatsapp of SMS mogelijk.

Voor aanmelden of informatie kan er via de opties, die in het menu bovenaan in deze pagina staan, contact worden opgenomen met Hondenservice Zeeland.