Uitlaatservice

De uitlaatservice van Hondenservice Zeeland biedt een veilig en plezierig uitlaatmoment voor vrijwel elke hond vanaf 4 maanden oud. Dit omdat de honden kunnen ravotten, rusten, rennen, alleen of samen met andere honden spelen. En natuurlijk zijn er ook rust- aai- en kroelmomenten….

Een jonge hond heeft andere behoeftes dan een hond op leeftijd. Hetzelfde geldt voor hele grote of hele kleine honden. Hondenservice Zeeland past daarom de activiteiten tijdens de uitlaatservice aan de wensen van hond(en) & eigenaar aan.

Onze service

De honden worden bij jou thuis opgehaald met een van onze ruime bussen. Deze bussen zijn voorzien van veilige benches en worden dagelijks schoon gemaakt. Na het verzamelen van alle honden rijdt Hondenservice Zeeland naar een ruim en hondvriendelijk omheind terrein, waar ze ca. 90 minuten onder begeleiding van deskundige hondenliefhebbers verblijven.

Na een plezierige tijd waarin de honden centraal stonden, brengt Hondenservice Zeeland de viervoeters vermoeid en voldaan terug naar huis. En voordat ze naar binnen gaan worden hun pootjes nagekeken en zo nodig schoongemaakt. In verband met de mogelijkheid op een natte vacht door modder of regen, is het handig als er een handdoek bij de entree klaar ligt.

De eerste keer op het speelveld

De eerste keer is altijd spannend. Hondenservice Zeeland zorgt op een veilige manier dat de hond zichzelf thuis zal gaan voelen binnen een roedel.

  • Gedurende ca. 20 minuten maakt de hond kennis met het terrein en de andere honden vanachter een veilig hek.
  • Nadat de hond op het gemak is, zal er gezelschap van 2 of 3 honden komen.
  • Uiteindelijk zal de hond in groter gezelschap (een roedel) uitgelaten worden.
  • De uitlaatronde duurt ca. 90 minuten
  • De totale tijd inclusief halen en brengen van de honden zal zo’n 3,5 uur bedragen.

Met hoge uitzondering zijn er honden die zich ongemakkelijk blijven voelen in een groot gezelschap. Hondenservice Zeeland heeft daar in de meeste gevallen een goede oplossing voor.

Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek bespreken we de mogelijkheden en voorwaarden. De gezondheid, het gedrag, het dieet, en andere belangrijke zaken komen aan bod.

I.v.m. het halen en brengen zal Hondenservice Zeeland toestemming moeten krijgen om de woning te mogen betreden. Hiervoor tekenen de hondeneigenaar en de medewerker van Hondenservice Zeeland een sleutelcontract.

Aanmelden

Hondenservice Zeeland hanteert zeer flexibele aan- en afmeldtijden. Tot 07.30 uur is kosteloos aanmelden via Whatsapp of SMS mogelijk. Afmelden is maximaal 24 uur van tevoren mogelijk.

Aanmelden kan via het formulier op de aanmelden speelveld pagina. Voor informatie kan er via de opties, die in het menu bovenaan in deze pagina staan, contact worden opgenomen met Hondenservice Zeeland.

Uitlaatservice bus van Hondenservice Zeeland met speelveld