Wat is je naam?

Ruud

Welke opleiding volg je of heb je nog een andere baan?

Ben gepensioneerd!

Heb je zelf huisdieren?

Nee, maar ben zo vaak met de hondjes op pad, dat het wel bijna zo voelt ;-)

Wat is jouw taak bij Hondenservice Zeeland?

Chauffeur, Klusser & ik maak heel graag de lunch klaar.

Wat is jouw motto?

Honden zijn zo sociaal, kunnen wij mensen nog een hoop van leren!

Hoe ziet jouw dag eruit bij Hondenservice Zeeland?

Rijden met de bus, honden thuis bij de baasjes ophalen. Daarna naar het speelveld. Als iedereen er is, zorg ik voor de koffie en thee. Daarna de kantine en berging opruimen, en de lunch voorbereiden. Soms er even tussenuit en daarna de tweede rit. Meestal rond 12.15 uur weer terug. Daarna lunch verzorgen voor iedereen. Na de lunch afwassen, alles weer tip top schoon en in orde maken voor de volgende dag. En tot slot weer klaar maken voor de laaste rit.

Heb jij een favoriete hond of ras.

Bruno en Rocky

Disclaimer. Alle (nieuws)berichten worden geplaatst door websitebeheerders, maar zijn grotendeels geschreven door het team op het veld.
De webmaster plaatst de ingestuurde berichtjes zonder te redigeren: het is en blijft het verhaal, het taalgebruik en de schrijfwijze van de teamleden. Dat houdt het authentiek en eerlijk. De berichtjes worden op inhoud gescreend, maar blijven na plaatsing onveranderd staan. Feedback hierop aan de webmaster is daarom onnodig. Dus kwispel en snuffel gewoon lekker door!

Gepost door

Alisha | Website
DEEL
Categorieën: TeamGepubliceerd Op: woensdag, 7 december, 2022Reacties uitgeschakeld voor RuudLaatste Update: woensdag, 7 december, 2022

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!