Wat is je naam?

Rody

Welke opleiding volg je of heb je nog een andere baan?

Bedrijfsleider dierverzorging

Heb je zelf huisdieren?

Ja, een hond

Wat is jouw taak bij Hondenservice Zeeland?

Wij zorgen dat de routes voor het ophalen en terug brengen zo efficiënt mogelijk zijn.
Het verwerken van de administratie hoort er tegenwoordig ook bij en dat is erg leuk om te doen.

Wat is jouw motto?

Ik vind honden erg interessant en het is super leuk

Hoeveel dagen per week ben je bij Hondenservice Zeeland?

5 dagen in de week (Fulltime)

Hoe ziet jouw dag eruit bij Hondenservice Zeeland?

'S ochtends beginnen we met zen allen vanaf de loods, hier krijg ik te horen welke route ik rij, met wie en met welke bus. Zodra ik dit weet begin ik aan de route, als we allen honden hebben opgehaald brengen wij de honden naar het veld. Nu laden we de honden uit de bus en zetten de honden op het juiste veld. Nu alle honden op het juiste veld staan ga ik ook op een veld staan, ik ben in contact met de honden, schep de poep van het veld, maak foto’s/filmpjes, geef vers water aan de honden, legt sleutels klaar voor de volgende rit, maak af en toe de planning voor de volgende rit. Dit gaat 3 ritten ongeveer het zelfde. Aan het eind van de dag help ik nog in de loods, denk hierbij aan: sleutels klaar leggen voor de volgende dag, filmpje in elkaar zetten voor Facebook, bussen stofzuigen.

Heb jij een favoriete hond of ras.

Sully, Sully kwam als een heel bang en onzeker hondje op het veld. Na een paar weken/maanden zag ik al snel verschil in zijn gedrag. Aan het begin kon in niet bij Sully in de buurt komen, nu kan dat wel en kan ik hem ook gewoon goed aaien. Sully vindt het leuk om met bijvoorbeeld een stok te spelen dus dat doe ik ook wel eens op het veld met hem. Omdat Sully zo’n achtergrond heeft vind ik hem heel interessant en daarom de leukste hond op het veld.

Wat wil je later worden, doe je momenteel of heb je al bereikt?

Na mijn opleiding wil ik graag het zelfde doen als Hondenservice Zeeland, het lijkt mij super leuk om na mijn opleiding hier te kunnen beginnen in dienst

Wat heb je geleerd bij Hondenservice Zeeland?

Leiding geven, hondengedrag herkennen, hondentaal herkennen, rijden in bussen, klanten contact.

Disclaimer. Alle (nieuws)berichten worden geplaatst door websitebeheerders, maar zijn grotendeels geschreven door het team op het veld.
De webmaster plaatst de ingestuurde berichtjes zonder te redigeren: het is en blijft het verhaal, het taalgebruik en de schrijfwijze van de teamleden. Dat houdt het authentiek en eerlijk. De berichtjes worden op inhoud gescreend, maar blijven na plaatsing onveranderd staan. Feedback hierop aan de webmaster is daarom onnodig. Dus kwispel en snuffel gewoon lekker door!

Gepost door

Martijn
DEEL
Categorieën: TeamGepubliceerd Op: vrijdag, 28 mei, 2021Reacties uitgeschakeld voor RodyLaatste Update: zaterdag, 21 januari, 2023

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!