Wat is je naam?

Pauline

Welke opleiding volg je of heb je nog een andere baan?

Werk: Verzorgende

Heb je zelf huisdieren?

3 honden 2 katten en een buiten voiliere met zebravinkjes, kanaries, rijstvogeltjes en Chinese kwarteltjes

Wat is jouw taak bij Hondenservice Zeeland?

Veld en helpen met ophalen en thuisbrengen van de honden

Wat is jouw motto?

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd

Hoeveel dagen per week ben je bij Hondenservice Zeeland?

2 dagen

Hoe ziet jouw dag eruit bij Hondenservice Zeeland?

'S morgens worden mijn honden en ikzelf opgehaald en beginnen we met een ophaalronde van diverse hondjes. Dan naar het veld, we laten de honden op de desbetreffende veldjes en zorgen dat er vers drinkwater staat. Dan is het tijd voor een bakje koffie of thee voor ons. Ondertussen ruime ik de poepjes op en speel en knuffel met de honden. Sommige hebben echt zin in een uitgebreide knuffelsessie. Anderen vinden een aai af en genoeg. Als het tijd wordt om de honden terug te brengen, help ik met aanlijnen. Soms blijf ik op het veld en soms ga ik mee om ze weer netjes thuis te brengen. Dit herhaalt zich bij de middagploeg. Bij de laatste ronde zorgen dat de velden schoon en netjes zijn, alle hondjes in de bussen zitten, en dat alles goed is voor de volgende dag. Dan brengen we de laatste hondjes naar huis.

Heb jij een favoriete hond of ras.

Ik vind eigenlijk alle honden wel erg leuk. Met de een speel je wat meer als met de ander maar ze hebben allemaal wel iets bijzonders. En Flynn vind ik super omdat hij ondanks zijn leeftijd nog altijd heel fit en vrolijk knuffelig aanwezig is.

Wat wil je later worden, doe je momenteel of heb je al bereikt?

Ik denk dat ik al wel veel bereikt heb wat ik wilde. Ben inmiddels oma van 5 mooie kleinkinderen en nr 6 is onderweg dus ik ben tevreden!

Wat heb je geleerd bij Hondenservice Zeeland?

Dat je als vrijwilliger erg gewaardeerd wordt!

Disclaimer. Alle (nieuws)berichten worden geplaatst door websitebeheerders, maar zijn grotendeels geschreven door het team op het veld.
De webmaster plaatst de ingestuurde berichtjes zonder te redigeren: het is en blijft het verhaal, het taalgebruik en de schrijfwijze van de teamleden. Dat houdt het authentiek en eerlijk. De berichtjes worden op inhoud gescreend, maar blijven na plaatsing onveranderd staan. Feedback hierop aan de webmaster is daarom onnodig. Dus kwispel en snuffel gewoon lekker door!

Gepost door

Martijn
DEEL
Categorieën: TeamGepubliceerd Op: zaterdag, 28 augustus, 20211 Reactie on PaulineLaatste Update: maandag, 17 oktober, 2022

Een Reactie

  1. alisha 22 december 2021 bij 09:53

    leuk

Reacties zijn gesloten.

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!