Wat is je naam?

Michella

Welke opleiding volg je of heb je nog een andere baan?

Ik werk als obstetrie verpleegkundige.

Heb je zelf huisdieren?

Kattenbaasje van Mae en Lilly – Mede baasje van hond Kai

Wat is jouw taak bij Hondenservice Zeeland?

Veld + bijrijdster

Wat is jouw motto?

Liefde is: zachte neuzen, natte kusjes en kwispelende staarten.

Hoeveel dagen per week ben je bij Hondenservice Zeeland?

+/- 1x per week op wisselende dagen

Hoe ziet jouw dag eruit bij Hondenservice Zeeland?

‘S ochtends starten we samen onze dag. Vervolgens gaat iedereen op weg om de eerste groep viervoeters op te halen. Eenmaal op het veld aangekomen mag ik de volgende groep ophalen of spelen met de hondjes. Nooit hetzelfde, dus nooit saai.

Heb jij een favoriete hond of ras.

Ik bek gek op honden groot of klein, en speel graag met alle honden Thuis is Kai mijn beste honden maatje, een gezellige vrolijke en gekke Duitse herder. Op het veld is Bo mijn hondenservice vriendin, zo’n lieve vrolijke schat. Die van een spelletje en een dikke knuffel houdt! En graag met mij op de foto wilde.

Wat wil je later worden, doe je momenteel of heb je al bereikt?

Ik ben obstetrie verpleegkundige en naast mijn baan ben ik vrijwilliger bij hondenservice Zeeland. Een hele leuke combinatie

Wat heb je geleerd bij Hondenservice Zeeland?

Ik leer iedere dag heel veel bij over honden. Wat mij iedere dag bij blijft is de blijdschap van de honden, daar krijg je heel veel energie en vreugde van:)!

Disclaimer. Alle (nieuws)berichten worden geplaatst door websitebeheerders, maar zijn grotendeels geschreven door het team op het veld.
De webmaster plaatst de ingestuurde berichtjes zonder te redigeren: het is en blijft het verhaal, het taalgebruik en de schrijfwijze van de teamleden. Dat houdt het authentiek en eerlijk. De berichtjes worden op inhoud gescreend, maar blijven na plaatsing onveranderd staan. Feedback hierop aan de webmaster is daarom onnodig. Dus kwispel en snuffel gewoon lekker door!

Gepost door

Alisha | Website
DEEL
Categorieën: TeamGepubliceerd Op: dinsdag, 18 oktober, 2022Reacties uitgeschakeld voor MichellaLaatste Update: dinsdag, 18 oktober, 2022

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!