Wat is je naam?

Lenie

Welke opleiding volg je of heb je nog een andere baan?

Heb gewerkt als peuterspeelzaal leidster nu met pensioen

Heb je zelf huisdieren?

Hond , blonde labrador naam Baya

Wat is jouw taak bij Hondenservice Zeeland?

Honden ophalen / wegbrengen en toezicht houden op het veld

Wat is jouw motto?

Een dag zonder honden is een dag niet geleefd ?

Hoeveel dagen per week ben je bij Hondenservice Zeeland?

1 vaste dag op de dinsdag en mocht het nodig zijn invallen

Hoe ziet jouw dag eruit bij Hondenservice Zeeland?

'S morgens om 8 uur wordt ik opgehaald samen met mijn hond en gaan dan de route doen om de andere honden optehalen als de bus vol is gaan we richting het veld en laden we de honden weer uit en deze gaan dan heerlijk los op het speelveld . Als het weer tijd is worden de bussen weer gevuld met blije honden die naar huis gebracht worden om daar heerlijk te gaan uitrusten. Op deze route halen we ook weer de nieuwe groep op die dan weer heerlijk het veld op mogen , smiddags het zelfde ritueel blije honden in de bussen op weg naar hun baasjes , koekje als ze thuiskomen blijer kan je ze niet maken . Dan zetten ze mij thuis af dan is de dinsdag weer voorbij.

Heb jij een favoriete hond of ras.

Een echte favoriet heb ik niet vind alle honden wel iets hebben of ze nu groot of klein zijn ze verwachten allemaal een aai ,gezellig woordje of even lekker kroelen ? zet een stel labradors bij elkaar en ze zijn of worden wel zo gek als een deur het blijven blije eien ?

Wat wil je later worden, doe je momenteel of heb je al bereikt?

Ben heerlijk aan het genieten van mijn pensioen vandaar dat ik een dag in de week vrijwilligerswerk doet bij honden service zeeland hier geniet ik ook van en je heb met de baasjes contact wat ook leuk is om iets te vertellen hoe het met hun hondje is gegaan die dag ps het blijven toch een beetje je kinderen.

Wat heb je geleerd bij Hondenservice Zeeland?

Door te kijken naar honden leer je veel van de hondentaal en hoe je met bepaalde honden moet omgaan bij de ene wat strenger en een anders heeft al genoeg aan je stemtoon . Wat we nog meer geleerd hebben veel lol maken met elkaar tussen en met de honden ?

Disclaimer. Alle (nieuws)berichten worden geplaatst door websitebeheerders, maar zijn grotendeels geschreven door het team op het veld.
De webmaster plaatst de ingestuurde berichtjes zonder te redigeren: het is en blijft het verhaal, het taalgebruik en de schrijfwijze van de teamleden. Dat houdt het authentiek en eerlijk. De berichtjes worden op inhoud gescreend, maar blijven na plaatsing onveranderd staan. Feedback hierop aan de webmaster is daarom onnodig. Dus kwispel en snuffel gewoon lekker door!

Gepost door

Martijn
DEEL
Categorieën: TeamGepubliceerd Op: maandag, 28 maart, 2022Reacties uitgeschakeld voor LenieLaatste Update: woensdag, 30 maart, 2022

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!