Wat is je naam?

Chantalle

Welke opleiding volg je of heb je nog een andere baan?

Vakbekwaam dierverzorging

Heb je zelf huisdieren?

Een hond

Wat is jouw taak bij Hondenservice Zeeland?

"Je komt mij regelmatig tegen; Ik haal en breng de hondjes 5 dagen per week. Verder ben ik de Communicatie tussen de klanten en ons team. Ook de inkomende telefoontjes neem ik aan. Ik ben altijd daar waar de honden ook zijn."

Hoeveel dagen per week ben je bij Hondenservice Zeeland?

5 dagen

Hoe ziet jouw dag eruit bij Hondenservice Zeeland?

'S ochtends beginnen we met de eerste ronde hondjes ophalen. We komen daarna aan op het veld en verdelen we de hondjes over 2/3 velden. De hondjes mogen dan lekker spelen en ondertussen wordt er een extra ronde hondjes opgehaald. Soms moet ik rijden en soms blijf ik op het veld toezicht houden. Na 1,5 uur gaan we de hondjes weer in de bussen doen en brengen we ze thuis en dan halen we gelijk de hondjes van de 2e ronde weer op. Eenmaal op het veld mogen de hondjes weer los en wordt de extra ronde weer naar huis gebracht. Na 1,5 spelen gaan we de laatste ronde weer naar huis brengen. Daarna wordt er nog een bus schoongemaakt en om 16:30 gaan we weer naar huis.

Heb jij een favoriete hond of ras.

Mijn favoriete hond is Themba maar helaas is hij er niet meer bij Hondenservice Zeeland.

Wat wil je later worden, doe je momenteel of heb je al bereikt?

Later wil ook hetzelfde, een hondenhotel en een speelveld voor de hondjes.

Wat heb je geleerd bij Hondenservice Zeeland?

k heb al super veel geleerd bij Hondenservice Zeeland. En ik zou nog veel meer willen leren. Ik heb geleerd hoe je het beste rust in een roedel kan bewaren en beslissen nemen over welk veld welke hond en wat klikt met elkaar en welke honden totaal niet. Ik zou graag nog meer willen leren over de communicatie met de honden en honden met elkaar welke signalen geven ze naar elkaar en wat doen ze ermee.

Disclaimer. Alle (nieuws)berichten worden geplaatst door websitebeheerders, maar zijn grotendeels geschreven door het team op het veld.
De webmaster plaatst de ingestuurde berichtjes zonder te redigeren: het is en blijft het verhaal, het taalgebruik en de schrijfwijze van de teamleden. Dat houdt het authentiek en eerlijk. De berichtjes worden op inhoud gescreend, maar blijven na plaatsing onveranderd staan. Feedback hierop aan de webmaster is daarom onnodig. Dus kwispel en snuffel gewoon lekker door!

Gepost door

Martijn
DEEL
Categorieën: TeamGepubliceerd Op: dinsdag, 28 september, 2021Reacties uitgeschakeld voor ChantalleLaatste Update: zaterdag, 21 januari, 2023

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!