Wat is je naam?

Bernadette

Welke opleiding volg je of heb je nog een andere baan?

Ik werk thuis als interieurverzorgster.

Heb je zelf huisdieren?

Hond Catootje

Wat is jouw taak bij Hondenservice Zeeland?

Chauffeur en alle werkzaamheden die er bedacht kunnen worden.

Wat is jouw motto?

Haal alles uit je dag

Hoeveel dagen per week ben je bij Hondenservice Zeeland?

Ik ben 1 dag in de week bij honden service zeeland te vinden

Hoe ziet jouw dag eruit bij Hondenservice Zeeland?

S'ochtends begin ik met blije honden ophalen, sommige iets zenuwachtig maar de meeste staan te springen. Dan gaan we naar het veld samen spelen knuffelen en uiteraard poep scheppen en water aanvullen. Sommige hebben een knuffel nodig en andere moet je juist corrigeren omdat ze te enthousiast aan het spelen zijn. Na anderhalf uur zie je ze moe worden en zijn ze blij dat ze de bus in mogen om uit te rusten. En dan gaan wij vrolijk verder voor de volgende groep. Dit is hetzelfde als boven beschreven. Na deze groep zijn ook wij moe maar voldaan. Heerlijk om dan thuis een douche te nemen en even te relaxen en te denken aan alle grappige situaties die je gezien hebt vandaag tussen de honden.

Heb jij een favoriete hond of ras.

Mijn favoriete hond is natuurlijk Catootje maar eigenlijk zijn alle honden heerlijk. Van groot naar klein, ze willen toch allemaal hetzelfde. Jou persoonlijke aandacht en liefde.

Wat wil je later worden, doe je momenteel of heb je al bereikt?

Ik ben heel creatief dus vind altijd wel iets nieuws om te leren of te doen. Nooit te oud om te leren klopt helemaal.

Wat heb je geleerd bij Hondenservice Zeeland?

Dat alle honden de aandacht verdienen of ze nu heel groot of super klein zijn.

Disclaimer. Alle (nieuws)berichten worden geplaatst door websitebeheerders, maar zijn grotendeels geschreven door het team op het veld.
De webmaster plaatst de ingestuurde berichtjes zonder te redigeren: het is en blijft het verhaal, het taalgebruik en de schrijfwijze van de teamleden. Dat houdt het authentiek en eerlijk. De berichtjes worden op inhoud gescreend, maar blijven na plaatsing onveranderd staan. Feedback hierop aan de webmaster is daarom onnodig. Dus kwispel en snuffel gewoon lekker door!

Gepost door

Martijn
DEEL
Categorieën: TeamGepubliceerd Op: vrijdag, 28 mei, 2021Reacties uitgeschakeld voor BernadetteLaatste Update: maandag, 17 oktober, 2022

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!