Informatie

Hondenservice Zeeland bestaat uit een team met enthousiaste collega’s die o.a. de uitlaatservice mogelijk maken. Maak kennis met hen via deze link. Meer informatie over de uitlaatservice vind je niet alleen hieronder maar ook op de pagina Uitlaatservice.

Onze werkwijze is puur gericht op het hond-zijn. Voor niks gaat nog steeds alleen maar de zon op. We praten liever over kwispelen dan over pingels, dus voor die info moet je even naar de pagina tarieven.

Waarom een uitlaatservice?

  • Voor de broodnodige beweging.
  • Contact met soortgenoten. Een hond doet graag zijn “hondending”: rennen, snuffelen en ravotten, dit houdt ze sociaal.
  • Hondenservice Zeeland maakt gebruik van een afgezet terrein, waarbij het risico van weglopen zo goed als nihil is.
  • De hond wordt opgehaald met een bus waarin veilige benches zijn gemonteerd.
  • Hondenservice Zeeland biedt veelzijdige oplossingen voor tijdelijke opvang van je hond.
  • Je trouwe viervoeter kan op een verantwoorde manier ruimschoots zijn energie kwijt, alleen of samen met speelkameraadjes.
  • Alle wensen zijn bespreekbaar, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn!

Informatie honden

Een hond is een roedeldier. Elke hond heeft sociale contacten met andere honden nodig. Ze spreken allemaal dezelfde taal. Als jouw hond de mogelijkheid heeft om met andere honden te rennen en te spelen zal er minder kans zijn op agressie naar andere honden. Veel honden kunnen het alleen-zijn prima aanleren, maar het zit niet in hun aard. Ze zijn het van nature gewend om in een groep te zijn. Wanneer jouw hond meegaat met de roedel van Hondenservice Zeeland, kan hij/zij heerlijk 1,5 uur lang als hond communiceren. Ook als je zelf voldoende tijd hebt om je hond uit te laten, zal de hond erg genieten van het rennen/spelen in een roedel.

De uitlaatservice is een perfecte manier om je hond sociaal gewenst gedrag te laten krijgen of te laten behouden .

Elke hond heeft behoefte aan de buitenwereld. Als deze behoefte niet genoeg vervuld wordt, dan raakt de hond verveeld en eenzaam. Meestal uit zich dit in ongewenst gedrag zoals overmatig blaffen, vernieling, een hoger energielevel of juist lusteloosheid. Door je hond mee te laten gaan met de uitlaatservice van Hondenservice Zeeland wordt er ingespeeld op de behoefte, wat het gedrag van de hond ten goede komt.

Dit resulteert tot een tevreden hond én een tevreden baas.

Informatie uitlaatservice

Wil je meer informatie over onze uitlaatservice? Kijk eens op de pagina werkwijze, of neem gerust contact met ons op. We helpen jou en je viervoeter graag!