Hondenservice

Ga via onderstaande buttons direct naar één van onze sub-pagina’s voor meer informatie.


Hondenservice Zeeland voorziet in tijdelijke hondenopvang. Variërend van enkele uurtjes uitlaten tot enkele weken hondenhotel. In het menu bovenaan deze pagina vind je informatie over de Uitlaatservice en het Hondenhotel. En bellen mag ook altijd!

Als je zelf geen vervoer hebt, dan kan Hondenservice Zeeland soms een uitkomst bieden: denk hierbij aan bezoekjes aan de trimmer, de dierenarts of een middagje naar het strand. Halen en/of brengen behoort tot de mogelijkheden. Vraag het ons, als er bepaalde verzoeken m.b.t. je hond zijn en wie weet kan Hondenservice Zeeland iets betekenen. We zeggen altijd: “Niet geblaft is niet gehoord!”

Wij verzorgen ook het hongerige buikje van je hond. We leveren uitgebalanceerde maaltijden. Kijk daarvoor eens bij Hondenvoer in het menu dat je bovenaan deze pagina vindt.

Contact met Hondenservice Zeeland opnemen gaat het makkelijkst en snelst via de contactpagina op deze website. Leuke reacties op Facebook en Instagram zijn altijd welkom, maar bij serieuze vragen en snelle antwoorden, adviseren we deze website.

Voorwaarden

 1. Uw hond dient te zijn ingeënt tegen ParvoWeil en Kennelhoest (neus-enting) of een titer-rapport te hebben.
 2. Uw hond dient preventief behandeld te zijn tegen vlooien, teken en wormen.
 3. Uw hond dient sociaal te zijn, naar zowel mens als dier.
 4. Bij loopsheid van de teef kan zij niet mee met de roedel, ze kan wel apart uitgelaten worden, tegen meerprijs.
 5. U dient een WA-verzekering te hebben.
 6. Hondenservice Zeeland is verzekerd voor de hond vanaf het moment van ophalen thuis tot en met het moment van terugbrengen thuis m.u.v  punt 7 en 8. Volgens de wet blijft de eigenaar te allen tijde aansprakelijk voor de hond.
 7. Hondenservice Zeeland is niet verantwoordelijk voor schade aan derden veroorzaakt door uw hond. Daarvoor dient u in het bezit te zijn van een WA-verzekering. Wettelijk blijft de eigenaar altijd eindverantwoordelijk.
 8. Hondenservice Zeeland is niet verantwoordelijk voor letsel aan de hond(en) veroorzaakt door bv weglopen, aanrijdingen of evt. vechten.
 9. Eventuele gemaakte (noodzakelijke) kosten bij de dierenarts komen voor rekening van de eigenaar van de hond, hierbij zullen wij eerst trachten u te bereiken m.u.v. spoedsituaties.
 10. De eigenaar van de hond dient er zorg voor te dragen dat er thuis handdoeken e.d. ter beschikking zijn voor als de hond(en) nat en vies is (zijn).
 11. De rekening wordt de laatste dag van de maand verstuurd en binnen 8 dagen te worden voldaan op rekening van Honden Service Zeeland o.v.v. vermelding van de naam van de hond en postcode/huisnummer.
 12. Er wordt voor de sleutel een sleutelcontract getekend.
 13. De sleutel van de eigenaar word gelabeld met de naam van de hond.
 14. Sleutels worden in huis achter slot bewaard.
 15. Hondenservice Zeeland is niet verantwoordelijk voor inbraak in het huis van de eigenaar/verzorger. Tenzij er aantoonbare nalatigheid kan worden bewezen.
 16. Hondenservice Zeeland behoudt zich het recht om bij extreem (slecht) weer de uitlaatronde te laten vervallen of te verzetten naar een vroeger/later tijdstip.
 17. Hondenservice Zeeland verplicht zich, bij getekende overeenkomst, uw hond op de afgesproken tijd uit te laten op de afgesproken dagen/tijden.
 18. Afmeldingen dienen uiterlijk ’s morgens voor 7.30 uur telefonisch doorgegeven te worden om doorberekenen van de kosten te voorkomen.
 19. Vakanties dienen minstens 2 weken vooraf te worden aangegeven door beide partijen.
 20. Hondenservice Zeeland behoudt zich het recht om de algemene voorwaarden aan te passen, te wijzigen wanneer zij dit nodig acht zonder opgaaf van reden.
 21. U kunt een verklaring AVG i.v.m. de privacywet inzien op onze site: hondenservicezeeland.nl/privacy-policy.