Hondenhotel

Het hondenhotel van Hondenservice Zeeland biedt professionele overnachtingen. Kun jij tijdelijk even niet voor je hond zorgen? Denk bijvoorbeeld aan vakantie, een weekendje weg, zakenreizen of ziekte/ziekenhuisopname. Dan ben je hier op het juiste adres.
(Let wel op geef GEEN diepvries vlees mee! Kies dan voor gestoomd vlees.)

De hond(en) moet(en) i.v.m. de veiligheid en gezondheid voldoen aan strikte voorwaarden.

Het hondenhotel is alleen voor bestaande klanten. Inentingsbewijzen en het hondenpaspoort worden ingezien. Bijzonderheden m.b.t. bijvoorbeeld gedrag en dieet worden besproken. Afhankelijk van de uitkomsten van het intakegesprek wordt er gekeken naar wat de mogelijkheden zijn.

Het hotel van Hondenservice Zeeland heeft plaats voor in totaal drie honden tegelijk. Jouw hond zal overnachten in huiselijke kring. Naast de overnachting zal je hond ook voldoende beweging krijgen en iedere dag een kroel- of speelmoment. Het mee geven van eigen hondenvoer is een optie. Maar je kunt ook gemakkelijk gebruik maken van onze ontbijt en diner service.
Op zondag en feestdagen brengen wij de hond(en) niet thuis. Dat Wordt de eerst volgende werkdag weer gedaan.
Tijdig reserveren voor het hondenhotel wordt aanbevolen, want vol = vol.

Bekijk hier de beschikbare data

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Groen = vrij, Oranje = bijna vol, Rood = vol

Voor meer informatie of reserveringen voor het hondenhotel kun je contact opnemen via één van de contactmogelijkheden die je vindt in het menu bovenaan in deze pagina. Of stuur direct een Whatsapp berichtje naar Martijn van Hondenservice Zeeland.

Hondenhotel Hondenservice Zeeland

Kijk eventueel ook op één van de onderstaande pagina’s voor meer informatie.