Wat is je naam?

Martijn

Welke opleiding volg je of heb je nog een andere baan?

Oprichter Hondenservice Zeeland

Heb je zelf huisdieren?

2 honden: Lizzy en Doerak en 1 kat die heet Noa

Wat is jouw taak bij Hondenservice Zeeland?

Alles wat bij een eigen bedrijf hoort te veel om op te noemen haha

Wat is jouw motto?

Hond blij, baasje blij en wij blij.

Hoeveel dagen per week ben je bij Hondenservice Zeeland?

Ik mag 7 dagen per week werken met passie en plezier

Hoe ziet jouw dag eruit bij Hondenservice Zeeland?

De apps die binnen komen met aan- en afmeldingen bekijken. Dat moet natuurlijk eerst in het systeem gezet worden. Daarna gaan wij naar de loods om de bussen gereed te maken. Vervolgens sorteren we de adressen van de nieuw aangemelde honden. En de rest... ja dat zien jullie altijd wel op Facebook voorbij komen. Gelukkige hebben een heel fijn team, alleen hadden we dit niet gekund.

Heb jij een favoriete hond of ras.

Mijn favoriete hond, moeilijk! Ik mag er maar 1 kiezen terwijl ze allemaal zo leuk zijn! Elke hond heeft iets anders dan een andere hond. 1 kiezen is daarom voor mij ook echt niet haalbaar.

Wat wil je later worden, doe je momenteel of heb je al bereikt?

Als ik de tijd mocht terug draaien denk ik dat ik dit 20 jaar geleden al had gedaan! Zoveel liefde, passie en plezier zit er in.

Wat heb je geleerd bij Hondenservice Zeeland?

Blijven ontwikkelen, zeker met de nieuwe zaak erbij is de combi erg mooi en gaaf! Wij kunnen eigenlijk alles voor de honden van kop tot staart verzorgen dat is het mooiste wat er is.

Disclaimer. Alle (nieuws)berichten worden geplaatst door websitebeheerders, maar zijn grotendeels geschreven door het team op het veld.
De webmaster plaatst de ingestuurde berichtjes zonder te redigeren: het is en blijft het verhaal, het taalgebruik en de schrijfwijze van de teamleden. Dat houdt het authentiek en eerlijk. De berichtjes worden op inhoud gescreend, maar blijven na plaatsing onveranderd staan. Feedback hierop aan de webmaster is daarom onnodig. Dus kwispel en snuffel gewoon lekker door!

Gepost door

Alisha | Website
DEEL
Categorieën: TeamGepubliceerd Op: donderdag, 28 januari, 2021Reacties uitgeschakeld voor MartijnLaatste Update: woensdag, 30 maart, 2022

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!