Wat is je naam?

Ferdi

Welke opleiding volg je of heb je nog een andere baan?

Partner van Martijn en mede-eigenaar van Hondenservice Zeeland/ondernemer

Heb je zelf huisdieren?

Twee honden: Lizzy en Doerak en een kat Noa

Wat is jouw taak bij Hondenservice Zeeland?

Intakes/inkoop/communicatie

Wat is jouw motto?

Allemaal Dierenvrienden?

Hoeveel dagen per week ben je bij Hondenservice Zeeland?

Op het veld 2/3x & achter de schermen: altijd!

Hoe ziet jouw dag eruit bij Hondenservice Zeeland?

Allereerst na het opstaan begin ik met het uitlaten van onze eigen dierenvrienden & onze hotelgasten (de kat niet; is nogal op haarzelf). En na een kopje koffie staat de werktelefoon al weer aan om mensen te beantwoorden met prangende vragen over alle hondenvrienden. Op naar de loods want daar is het startpunt voor een bruisende, drukke dag met alle hondjes die zo graag mee willen naar het speelveld. We halen ze op, ze spelen en brengen ze erna weer netjes thuis in meerdere groepen met meerdere bussen. Op het veld is het wen drukte van jewelste met alle hondjes verdeeld over verschillende velden. Puppies, middel hondjes en grote hondjes worden verdeeld voor optimale groepen. Poepje en plasjes worden netjes opgeruimd. We spelen, we knuffelen, we fotograferen en filmen. Kopje koffie en wat lekkers tussendoor we corrigeren waar nodig en anticiperen op wat er allemaal gebeurd. De hele dag door in de hoop dat de hondjes weer moe maar vooral voldaan weer naar huis gaan.

Heb jij een favoriete hond of ras.

Ja duh...mijn eigen! (mag natuurlijk totaal niet bevooroordeeld zijn hahahha)

Wat wil je later worden, doe je momenteel of heb je al bereikt?

Zelfstandig ondernemer geweest, nu weer en hoop dat te mogen blijven doen.

Wat heb je geleerd bij Hondenservice Zeeland?

Onafhankelijk zijn en zelfstandig ondernemen. Het is, elke dag weer, een behoorlijke uitdaging. Maar ik doe het voor alle hondjes en dat is alles waard!

Disclaimer. Alle (nieuws)berichten worden geplaatst door websitebeheerders, maar zijn grotendeels geschreven door het team op het veld.
De webmaster plaatst de ingestuurde berichtjes zonder te redigeren: het is en blijft het verhaal, het taalgebruik en de schrijfwijze van de teamleden. Dat houdt het authentiek en eerlijk. De berichtjes worden op inhoud gescreend, maar blijven na plaatsing onveranderd staan. Feedback hierop aan de webmaster is daarom onnodig. Dus kwispel en snuffel gewoon lekker door!

Gepost door

Alisha | Website
DEEL
Categorieën: TeamGepubliceerd Op: zondag, 28 februari, 2021Reacties uitgeschakeld voor FerdiLaatste Update: woensdag, 30 maart, 2022

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!