Hondenveld

Omheind voor eindeloos speelplezier

Laat je hond even lekker hond zijn!

De luxe uitlaatservice van Hondenservice Zeeland biedt een veilig & plezierig uitlaatmoment voor vrijwel elke hond vanaf 4 maanden. De honden kunnen ravotten, rusten, rennen en (alleen of samen met andere honden) spelen. Natuurlijk zijn er ook de broodnodige aai- en kroelmomenten.

Een jonge hond heeft andere behoeftes dan een hond op leeftijd. Hetzelfde geldt voor hele grote of hele kleine honden. Hondenservice Zeeland past daarom de activiteiten op het veld aan de wensen van hond(en) & eigenaar aan.

Doerak & Lizzy

De sfeermakers op het veld

Nieuwe honden worden enthousiast welkom geheten door Lizzy & Doerak. Dit zijn de lieverds van Martijn & Ferdi. Samen beleven ze vele avonturen.

Doerak is 100% Border Collie, zowel qua uiterlijk als gedrag. Hij doet alles voor een balletje of een lekker snoepje. Lizzy is rustiger en dol op behendigheidsoefeningen. Lizzy is een mixje tussen verschillende rassen. Beide zijn erg gehecht aan hun baasjes en helpen graag mee om andere honden het naar hun zin te maken.

Hondenservice

Per werkdag worden er twee groepen ingedeeld. De eerste groep speelt in de ochtend op de velden, de tweede groep begint ’s middags.

Veelgestelde vragen

De tarieven voor onze diensten zijn eenvoudig te vinden op onze prijslijst-pagina.

  • Blok 1: 09:00 – 10:30
  • Blok 2: 10:30 – 12:00
  • Blok 3: 12:00 – 13:30
    Bij extreem warm weer kunnen de tijden aangepast worden. Hiervan wordt iedere klant persoonlijk op de hoogte gesteld.

Heb je al een afspraak gemaakt voor het speelveld maar komt er onverwachts iets tussen? Geen nood! Afmelden is tot 24 uur vooraf via Whatsapp of SMS 06-20837270 kosteloos. Hierna zijn er kosten aan verbonden.

Bestaande klant? Reserveren voor een tijdblok doe je via Whatsapp of SMS 06-20837270 . Hoe eerder je dat doet, hoe meer kans je hebt op een plekje. Of plan elke week een vaste dag in, dan ben je altijd verzekerd van een plekje.

Nog geen bestaande klant? Dan zul je eerst het aanmeldformulier moeten invullen en wachten op het intakegesprek.

Wij verlenen onze diensten vnl. in de gemeenten Vlissingen & Middelburg. In Veere & Borsele werken we deels. Bekijk de kaart, op de pagina ‘Diensten’, om de zones te zien.

Wij hebben een bedrijfsverzekering voor alle soorten incidenten: bijt, ongeval, wegloop. De klant dient een WA-verzekering te hebben. Bij oneerlijkheid tijdens het intakegesprek zullen de kosten van de schade die door de hond gemaakt zijn, op de eigenaar van de hond verhaald worden. Voor alle andere ongelukjes wordt dit per casus bekeken.

Als we je hond thuis brengen, kunnen we meteen het door jou bestelde hondenvoer afleveren. Wel zo makkelijk. Deze service is alleen voor bestaande klanten.

Op onze site hebben we huisregels & algemene voorwaarden. We zijn transparant over onze manier van het verwerken van persoonlijke gegevens. Je kunt alvast een kijkje nemen in het sleutelcontract of het formulier dat we gebruiken bij het intakegesprek.

De eerste keer op het hondenveld

De eerste keer is altijd spannend. Hondenservice Zeeland zorgt op een veilige manier dat de hond zichzelf thuis zal gaan voelen binnen een roedel.

Gedurende ca. 20 minuten maakt de hond kennis met het terrein en de andere honden vanachter een veilig hek. Nadat de hond op het gemak is, komt er gezelschap van 2 of 3 honden. Uiteindelijk zal de hond in groter gezelschap (een roedel) uitgelaten worden. De uitlaatronde duurt ca. 90 minuten. De totale tijd inclusief halen & brengen van de honden zal zo’n 3 uur bedragen.

Met hoge uitzondering zijn er honden die zich ongemakkelijk blijven voelen in een groot gezelschap. Hondenservice Zeeland heeft daar in de meeste gevallen een goede oplossing voor.

Sleutelcontract

Om de hond(en) op te halen & thuis te brengen heeft Hondenservice Zeeland toegang tot de woning nodig. Om dat veilig & betrouwbaar te laten verlopen, tekenen de hondeneigenaar en de medewerker van Hondenservice Zeeland een sleutelcontract.

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!

Meld je nu aan voor een intakegesprek!