Hondenhotel

Luxe overnachting in huiselijke kring

Hotel kalender

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Pyjama niet nodig!

Lizzy & Doerak hebben genoeg mandjes die ze graag delen! Grote of kleine honden; ze zijn allemaal welkom.

Logeren bij Hondenservice Zeeland is één groot feest. Je hond mag lekker bij de rest van de roedel in ons aangename huis. Samen met andere honden eten & slapen en natuurlijk heerlijk spelen op het veld.
Ongeacht de reden waarom jij zelf even geen tijd hebt: het wordt voor je hond sowieso een vijf-sterren-verblijf. Natuurlijk sturen we je ook nog een vakantiekiekje.

Hotel kalender

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ferdi de Ruyter

Eerst een intakegesprek

Ferdi is degene van Hondenservice Zeeland waar je het eerste kennis mee maakt. Hij doet voornamelijk de administratie, PR en intakegesprekken.

“Voordat een hondje komt logeren of op het veld komt spelen, ga ik eerst bij jullie thuis langs. We bespreken dan onze voorwaarden en de wensen van jou en je hond(en). Zo zorgen we er samen voor dat de kwaliteit altijd op-en-top is. Het is niet mogelijk om zonder intakegesprek gebruik te maken van het hondenhotel. Een kennismaking is eenmalig; hierna kan men steeds eenvoudig het hotel en/of het speelveld inplannen.”

Hondenhotel

Honden hebben niet veel nodig om gelukkig te zijn, maar ze zijn wel graag samen met andere honden of mensen.

Veelgestelde vragen

De prijzen zijn afhankelijk van de wensen. Wil je wel of geen eigen voer meegeven? Of zijn er andere speciale wensen? Bekijk de prijslijst-pagina voor een overzicht van al onze diensten.

Omdat er meer honden logeren, is het ons advies om zo min mogelijk mee te geven. Wij hebben voldoende speeltjes en allerlei soorten manden & kussens. Het zou zonde zijn als een andere hond net even wat ruwer speelt met het speeltje van jouw hond. Daarnaast willen wij het voor iedere hond eerlijk houden: ze krijgen allemaal hetzelfde kluifje en dezelfde speeltjes.

Honden die wekelijks op het hondenveld komen, kennen wij inmiddels als onze broekzak. Alle baasjes hebben vooraf een intakegesprek gehad. Een intakegesprek is een vereiste voor al onze diensten. Soms is er een lange wachttijd voor zo’n intake. Dan kan het voor niet-klanten lastig zijn om op korte termijn een mandje te reserveren in het hotel.

Je hond overnacht, speelt en eet bij ons in huis. Niet in de hal of een kamertje achteraf, gewoon in de woonkamer. Iedere hond heeft hier zijn eigen mandje, kleedje en/of kussen. Bij mooi weer zitten we in de tuin met voldoende schaduwplekken. Gaan wij ergens naar toe? Dan gaan de honden gezellig mee. Ze zijn onderdeel van het gezin zolang ze bij ons logeren.

Wij hebben zelf Lizzy & Doerak. Daarnaast heeft ons huis nog ruimte voor drie andere honden. Tenzij het hele grote honden betreft: dan houden we het op twee andere honden.

In principe hebben wij (tegen meerprijs) alle soorten voer in huis: vers voer, droge brokken en anti-allergeen. Wil je toch je eigen voer mee geven? Dan kan dat. Voor het voer dat in de vriezer of koelkast bewaard moet worden, rekenen wij een kleine toeslag.

Hondenhotel info

Het hondenhotel van Hondenservice Zeeland biedt professionele overnachtingen. Kun jij tijdelijk even niet voor je hond zorgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan vakantie, een weekendje weg, zakenreizen of ziekte/ziekenhuisopname.

De hond(en) moet(en) i.v.m. de veiligheid & gezondheid voldoen aan strikte voorwaarden.

Het hondenhotel is alleen voor ingeschreven klanten. Inentingsbewijzen en het hondenpaspoort worden ingezien. Bijzonderheden m.b.t. bijvoorbeeld gedrag en dieet worden besproken. Afhankelijk van de uitkomsten van het intakegesprek wordt er bekeken wat de mogelijkheden zijn.

Het hotel van Hondenservice Zeeland heeft plaats voor in totaal drie honden tegelijk. Je hond zal overnachten in huiselijke kring. Naast de overnachting zal je hond voldoende beweging en kroel/speelmomenten krijgen. Het meegeven van eigen hondenvoer is een optie. Voor een extra toeslag kun je ook eenvoudig gebruik maken van onze ontbijt- en dinerservice.

Op zon- en feestdagen brengen wij de hond(en) niet thuis. Dat wordt de eerstvolgende werkdag gedaan of bij uitzondering in overleg.

Tijdig reserveren voor het hondenhotel wordt aanbevolen, want vol = vol.

Hotel kalender

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!

Meld je nu aan voor een intakegesprek!