Volgende intakes starten in augustus 2022

Vanwege veel vraag en een beperkt aantal plaatsen, is er een wachttijd. Op het moment dat je het aanmeldformulier hebt verzonden, sta je direct op de wachtlijst. Zodra er een plekje vrij is, wordt er contact met je opgenomen.

AANMELDEN

Disclaimer. Alle (nieuws)berichten worden geplaatst door websitebeheerders, maar zijn grotendeels geschreven door het team op het veld.
De webmaster plaatst de ingestuurde berichtjes zonder te redigeren: het is en blijft het verhaal, het taalgebruik en de schrijfwijze van de teamleden. Dat houdt het authentiek en eerlijk. De berichtjes worden op inhoud gescreend, maar blijven na plaatsing onveranderd staan. Feedback hierop aan de webmaster is daarom onnodig. Dus kwispel en snuffel gewoon lekker door!

Gepost door

Alisha | Website
DEEL

Categorieën

Laatste nieuws

Categorieën: NieuwsGepubliceerd Op: woensdag, 30 maart, 2022Reacties uitgeschakeld voor Wachttijden IntakegesprekLaatste Update: woensdag, 30 maart, 2022

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!