Wat is je naam?

Mandy

Welke opleiding volg je of heb je nog een andere baan?
Ik doe een opleiding vakbekwaam medewerker dierenverzorging niveau 3. Als werk doe ik heel iets anders dan werk ik in de horeca in vlissingen
Heb je zelf huisdieren?

Thuis heb ik een kat een europese korthaar van ongeveer 7 jaar

Wat is jouw taak bij Hondenservice Zeeland?

Bij hondenservice zeeland sta ik op het veld en ben ik bij rijder om honden op te halen en terug te brengen

Hoeveel dagen per week ben je bij Hondenservice Zeeland?

Ik ben er 1 dag in de week op de maandag en heb af en toe een CSK week waardoor ik er heel de week ben

Hoe ziet jouw dag eruit bij Hondenservice Zeeland?

In de ochtend begin ik met de honden uit laden of sta ik op het veld om op de honden te letten en honden op het veld te laten. In de ochtend ontsmet ik met de andere de water bakken zodat de honden heerlijk kunnen drinken. Einde ochtend/begin middag breng ik samen met de andere de eerste groep terug naar huis en halen we gelijk een andere groep op en gaan we weer richting het veld. Als we weer op het veld zijn lade we de honden weer uit en hebben weer een groot plezier met de honden. Aan het einde van de dag zorgen we er met zijn alle voor dat alles schoon en opgeruimd is zodat we de volgende dag fris beginnen en brengen we de laatste ronden weer naar huis

Heb jij een favoriete hond of ras.

Een favorieten hond op het veld heb ik niet echt omdat ik alle honden leuk vind omdat ze allemaal een leuk en uniek karakter hebben.

Wat wil je later worden, doe je momenteel of heb je al bereikt?

Heel eerlijk weet ik nog niet precies werk beroep ik later wil gaan doen, ik zeg altijd zolang ik met dieren kan werken ben ik blij maak niet uit waar.

Wat heb je geleerd bij Hondenservice Zeeland?

Toen ik begon met stage bij honden service zeeland hoopte ik meer te leren over het gedrag van honden en hun lichaamstaal en dat is goed gelukt. Je kan de lichaamstaal van een hond het beste leren wanneer de hond tussen zijn soortgenoten is en lekker vrij kunnen zijn.

Disclaimer. Alle (nieuws)berichten worden geplaatst door websitebeheerders, maar zijn grotendeels geschreven door het team op het veld.
De webmaster plaatst de ingestuurde berichtjes zonder te redigeren: het is en blijft het verhaal, het taalgebruik en de schrijfwijze van de teamleden. Dat houdt het authentiek en eerlijk. De berichtjes worden op inhoud gescreend, maar blijven na plaatsing onveranderd staan. Feedback hierop aan de webmaster is daarom onnodig. Dus kwispel en snuffel gewoon lekker door!

Gepost door

Alisha | Website
DEEL

Categorieën

Laatste nieuws

Categorieën: TeamGepubliceerd Op: maandag, 28 maart, 2022Reacties uitgeschakeld voor MandyLaatste Update: woensdag, 30 maart, 2022

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!