Wat is je naam?

Jorinde

Welke opleiding volg je of heb je nog een andere baan?

Scalda Vakbekwaam medewerker dierverzorging

Heb je zelf huisdieren?

Ik heb 1 hond (Bubi) en 1 kat (Gizmo)

Wat is jouw taak bij Hondenservice Zeeland?

Ik sta op het veld

Wat is jouw motto?

Een hond moet zijn natuurlijke gedrag kunnen tonen

Hoeveel dagen per week ben je bij Hondenservice Zeeland?

1 dag per week, elke dinsdag

Hoe ziet jouw dag eruit bij Hondenservice Zeeland?

'S ochtends haal ik als eerst de eerste honden op. Daarna ga ik naar het veld en laden we uit. Dan let ik op de hondjes en speel/knuffel ik met ze. 1,5 uur laden we de hondjes weer in en gaan we de middag route doen. Nadat ik de hondjes weer opgehaald heb ga ik weer terug naar het veld, laad ik de hondjes weer uit, en eet ik wat. Na 1.5 uur brengen we de hondjes weer naar huis.

Heb jij een favoriete hond of ras.

Mijn favoriete hond is Pip. Het is een schat van een beest en kan ook leuk spelen met de andere hondjes.

Wat wil je later worden, doe je momenteel of heb je al bereikt?

Het lijkt mij heel erg leuk om later dierenarts assistente te worden. Maar een baan met tekenen interesseert me ook heel erg.

Wat heb je geleerd bij Hondenservice Zeeland?

Ik heb geleerd wat ik het beste kan doen als er iets gebeurd tussen de honden, en hoe ik kan voorkomen dat het nog eens gebeurd.

Disclaimer. Alle (nieuws)berichten worden geplaatst door websitebeheerders, maar zijn grotendeels geschreven door het team op het veld.
De webmaster plaatst de ingestuurde berichtjes zonder te redigeren: het is en blijft het verhaal, het taalgebruik en de schrijfwijze van de teamleden. Dat houdt het authentiek en eerlijk. De berichtjes worden op inhoud gescreend, maar blijven na plaatsing onveranderd staan. Feedback hierop aan de webmaster is daarom onnodig. Dus kwispel en snuffel gewoon lekker door!

Gepost door

Martijn
DEEL

Categorieën

Laatste nieuws

Categorieën: TeamGepubliceerd Op: maandag, 28 maart, 2022Reacties uitgeschakeld voor JorindeLaatste Update: woensdag, 30 maart, 2022

We halen ze op en brengen ze thuis

Je hebt er gewoon geen omkijken naar!