Ik stel me even voor:


Ik ben Lenie Vermeulen, 65 jaar en baasje van een blond labrador Baya van 2 jaar. Ik ben 1 dag in de week vrijwilligster bij Hondenservice Zeeland en wel op de dinsdag.

Ik ben Lenie Vermeulen, 65 jaar en baasje van een blond labrador Baya van 2 jaar. Ik ben 1 dag in de week vrijwilligster bij Hondenservice Zeeland en wel op de dinsdag. Meestal zal je mij tussen de honden op het veld vinden om met ze te spelen, kroelen, aaien en te activeren, dus volle aandacht en natuurlijk hun poepjes op te ruimen.
Het is erg leuk om met z’n team hondenmensen om te gaan.
Leer er zelf ook nog eens van 🙂
Heb al heel wat rassen op het veld gezien, wat een leuke honden hebben jullie, ik hoop dat jullie vertrouwen in mij hebben dat ik samen met het team met zorg en plezier jullie honden op dinsdag een leuke dag bezorg.
Groetjes Lenie & Baya

Plaats een reactie