Wij houden een winter stop!

Hallo lieve hondenvrienden,

We houden een winter-time-out betreft nieuwe intakegesprekken.

De drukke maanden staan weer voor de deur. Dat vinden we natuurlijk allemaal heerlijk.

De wegen worden gladder.

Wij vinden het van belang dat een hond niet al te lang in de bussen zitten. Ondanks het feit dat de bussen uitgerust zijn met eigen plekken voor elke hond, willen we ons aan de richtlijnen blijven houden. Het is niet de bedoeling dat het vervoer langer duurt dan het spelen op het veld. 

Gedurende de maanden Oktober, November en December worden er, in het belang van het welzijn van de honden, geen nieuwe intakegesprekken ingepland of nieuwe honden aangenomen. Wel kan je natuurlijk gewoon blijven aanmelden. En dan word er uiteraard in Januari contact met je opgenomen.

We maken gebruik van een zeer handig aanmeldformulier, waarmee intakegesprekken eenvoudig via de site aangevraagd kunnen worden en niet meer telefonisch. zie link: https://hondenservicezeeland.nl/aanmelden-intake-gesprek/

Voor alle abonnees verandert er niks! Jullie hond kan gewoon blijven spelen op het veld met de kwaliteit die jullie gewend zijn. Bovenstaande geldt dus alleen voor potentiële klanten.

Houd de website en/of Facebook in de gaten, want we laten via deze kanalen houden wij jullie ook netjes op de hoogte.

Groetjes vanaf het gezellige speelveld! #woef

1 gedachte over “Wij houden een winter stop!”

  1. Waarom gaan jullie niet met alle honden naar de wintersport. Heerlijk ravotten in de sneeuw. Super!

Plaats een reactie