Wij stellen netjes aan jullie voor:

Hallo honden eigenaren,

Ik ben Joeri van Houtum 27 jaar en het baasje van Shilla ( Border collie) die al enige tijd bij Honden Service Zeeland zit. Sinds kort ben ik werkzaam als vrijwilliger bij het team op de woensdagen. Ik doe dit omdat ik graag met honden plezier wil maken. Naast vrijwilliger zijn werk ik in de Zorg als vaste baan. Ik vind het leuk om afwisseling te hebben deze woensdagen breken de week voor mij. Mij zullen jullie zien zowel in de bus als op het veld.

278 gedachten over “Wij stellen netjes aan jullie voor:”

  1. Шансы Усика оценивают коэффициентом 2.72 (35%). На ничейный исход боя принимают ставки за 20.00 (5%). По данным oddschecker.com, ближе к началу поединка вероятность немного изменилась: победу Джошуа Anthony Joshua vs Oleksandr Usyk Екс-суперник Усика вірить в українця в бою з Джошуа — МЕТА

  2. Главные герои картины «Матрица 4» проснулись и начали бороться, после чего появилось сопротивление Матрица 4 фильм Дата начала проката в США: 22.12.2021. Оригинальное название: The Untitled Matrix Film.

Plaats een reactie