Tropenrooster ;-)

Bij Hondenservice Zeeland streven wij naar maximale zorg voor de viervoeters. Kwaliteit gaat bij ons altijd boven kwantiteit. Daarom willen wij u middels dit bericht op de hoogte stellen van komende veranderingen m.b.t. de zomerperiode. Bent u klant? Dan krijgt u deze informatie ook Whatsapp.

Aangepaste speelveldtijden

We hebben te maken met mooi weer en bijbehorende hogere temperaturen. Al onze bussen zijn voorzien van airconditioning, waardoor de honden altijd toevoer krijgen van koele en verse lucht. Op het veld bieden wij voldoende schaduwplekken en is er water in overvloed. De balspelletjes zijn nu omgewisseld voor waterspelletjes en we houden er scherp toezicht op dat elke hond ook voldoende drinkt. Toch ontkomen wij er niet aan dat het na het middaguur ook erg warm is in de schaduw. Daarom hebben wij besloten de tijden voor het speelveld te vervroegen. Vanaf maandag 14 juni t/m maandag 30 augustus zullen wij het speelveldrooster aanpassen.

Wat zijn de nieuwe (tijdelijke) tijden?

GroepOphalenSpeelveldTerugbrengen
108:00 – 09:0009:00 – 11:0011:00 – 12:15
209:15 – 10.3010:30 – 12:3012:30 – 13:45
U behoort tot groep 1 als uw hond tot nu altijd voor 09.30 uur werd opgehaald. U behoort tot groep 2 als uw hond altijd na 10.30/11.00 uur werd opgehaald.

Houd rekening met een marge van circa 15 minuten. Dit vanwege de openstaande brug en drukte door toerisme. Ook vragen wij u om het contact aan de deur zo kort mogelijk te houden; we willen alle honden zo snel mogelijk ophalen/brengen, waardoor geen enkele hond te lang in de bus hoeft te zitten.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of vragen heeft over onze wijzigingen.
Wij danken u voor het gestelde vertrouwen in Hondenservice Zeeland

Plaats een reactie