Even voorstellen:

Beste allemaal.
Sinds kort mag ik meedraaien als vrijwilligster bij de Hondenservice Zeeland.
En dat vind ik erg leuk om te doen.
Omdat jullie mij vast wel eens tegen zullen komen met het ophalen of thuisbrengen van jullie hondjes, en het wel fijn is een naam te kennen bij een gezicht, zal ik me netjes voorstellen.
Mijn naam is Pauline, ik ben 57 jaar, getrouwd, moeder van 3 kinderen en 4 kleinkindjes. Binnenkort worden dit er zelfs 5.
Omdat we zelf 3 honden hebben en deze ook wel eens behoefte hebben aan contact, spelen en lekker gek doen met andere honden, ben ik bij Martijn en Ferdi terechtgekomen. Het werken met deze mannen, mijn collega vrijwilligers en de groepen vrolijke harige vriendjes, is de kers op de taart. Heel erg leuk om te doen! Ik hoop dat ik een goede aanvulling zal zijn voor het team en zal met alle liefde voor jullie honden zorgen. Met vriendelijke groetjes Pauline

Plaats een reactie