Help! We zitten vol!

Hallo lieve hondenvrienden,

We houden een zomer-time-out betreft nieuwe intakegesprekken.

Het weer wordt steeds mooier en zo stijgt ook de temperatuur. Dat vinden we natuurlijk allemaal heerlijk, maar onze lieve vierpotige vrienden kunnen er soms wat minder goed tegen. 

De wegen worden -vooral rond de badplaatsen- drukker. En we weten allemaal: Walcheren is één grote badplaats.

Met of zonder Corona; het is drukker op de weg, de brug staat vaker en langer open en daarbij komt kijken… jullie wonen niet allemaal in dezelfde straat 😉

Wij vinden het van belang dat een hond niet al te lang in de bussen zitten. Ondanks het feit dat de bussen uitgerust zijn met airco en een eigen plek voor elke hond, willen we ons aan de richtlijnen blijven houden. Het is niet de bedoeling dat het vervoer langer duurt dan het spelen op het veld. 

Gedurende het zomerseizoen worden er, in het belang van het welzijn van de honden, geen nieuwe intakegesprekken ingepland of nieuwe honden aangenomen. Intakegesprekken die nog gepland staan, gaan gewoon door.

Na de zomer gaan we gebruik maken van een handig aanmeldformulier, waarmee intakegesprekken eenvoudig via de site aangevraagd kunnen worden en niet meer telefonisch. Meer info volgt later.

Voor alle abonnees verandert er niks! Jullie hond kan gewoon blijven spelen op het veld met de kwaliteit die jullie gewend zijn. Bovenstaande geldt dus alleen voor potentiële klanten.

Houd de website en/of Facebook in de gaten, want we laten via deze kanalen weten wanneer wij na afloop van het zomerseizoen weer intakegesprekken zullen inplannen.

Groetjes vanaf het zonnige speelveld! #woef