Altijd op de hoogte blijven van onze berichten?

Schrijf je nu vrijblijvend in, en ontvang een email als we een nieuw bericht op de website hebben geplaatst. En uitschrijven… dat kan ook altijd weer heel gemakkelijk!

Als je hieronder je email adres invult, dan krijg je binnen 5 minuten een mailtje met een link waarbij je je inschrijving bevestigd. Zo blijf je altijd op de hoogte van het nieuws bij Hondenservice Zeeland. Geen mail ontvangen? Misschien is het in je spam inbox terecht gekomen.

Je email adres wordt niet gedeeld met andere partijen. Ook zien wij alleen je email adres en verder geen andere gegevens. Op het moment dat je je weer uitschrijft, is ook meteen je email adres verwijderd. Wij maken zo nu en dan een nieuwsbericht aan. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat we je gaan spammen šŸ˜‰ Al kunnen we wel pagina’s volschrijven over wat er allemaal op het speelveld gebeurd.