Even voorstellen: Varinka

Hallotjes allemaal,

Ik ben varinka meulmeester, 31 jaar, en sinds kort ook actief bij hondenservice zeeland! Ik woon samen met mijn vriend ,2 kinderen en onze 2 honden, kat en konijnen en cavia 😃 we hebben ook nog 2 paarden.

Ik ben er vaak de woensdag ochtend en als het kan de vrijdags, in de vakanties ben ik er zo mogelijk ook wat vaker. Martijn ken ik al wat langer, vroegah😝 deden we samen ringrijden op koudekerke, via mijn zus vond ik martijn weer en heeft hij ons geholpen een nieuw goed huisje te zoeken voor onze hond myra, en dit is geslaagd!

Ik hou ontzettend van dieren, dus leek het me leuk om eens te helpen, dus eens een dagje mee gedraait, dit beviel zo goed! Dat ik dit wel wilde blijven doen!

Ik vind het ontzettend leuk dat je allemaal blije verschillende hondjes ophaalt! , ze heerlijk ziet spelen en genieten op het veld, Het enthousiasme van de honden! Heerlijk❤️en dan de enthousiaste en leuke eigenaren die weer blij zijn als hun hondjes moe en voldaan terug komen! Dat is goud😀
En de sfeer onderling in het team is gewoon bere gezellig!

Ik ben zelf nu begonnen als kindercoach voor mijzelf en zet daarbij ook mijn paarden in voor paardencoaching.

Zo zijn we dus ook tot een leuke samenwerking gekomen die in het voorjaar 2022 tot stand gaat komen!
Hierover zal nog meer volgen, dus hou goed de facebook pagina in de gaten😊

Tot snel lieve hondjes en eigenaren😊
Veel liefs
Varinka meulmeester