Ook in 2021 maken we er weer een hondenfeestje van

Je komt ons overal tegen, op straat, Facebook, Instagram en misschien ook wel bij je thuis als we je dierenvriend ophalen. Je geliefde viervoeter zie je altijd instappen…maar nooit uitstappen. Daarom laat border collie Doerak even zien wat er gebeurt nadat hij is aangekomen bij het honden speelterrein.

Bekijk hier het filmpje

Je ziet het, we vervoeren alle honden in professionele benches. Vervolgens blijven ze aangelijnd tot dat ze op het veld zijn. De ingang van het veld bevat een sluis. Hierdoor kunnen er geen hondjes ontsnappen. De tweede poort gaat pas open, als de eerste gesloten is.

Het is soms wel even trekken en springen aan de lijn. Dit omdat de honden super enthousiast zijn om hun vriendjes weer te zien. De meeste honden komen namelijk op vaste dagen in de week, hierdoor ontstaat er echt een hechte band.

Wil je jouw hond ook lekker laten ravotten op ons veld? Of wil je in 2021 een extra dag bijboeken voor de hond? Wacht dan niet te lang!

Meer filmpjes en foto’s? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Hier plaatsen we elke dag de hoogtepunten van het speelveld.