Vernieuwde website

Hallo allemaal!

Mag ik jullie kennis laten maken met onze nieuwe website? We hebben de kleuren een beetje aangepast en her en der wat taalfoutjes verwijderd (oeps, hahaha). Een compilatie van de nieuwste foto’s is nu op de homepage te zien en voor het volledige overzicht van de foto’s kunnen jullie op Instagram kijken.

De service en kwaliteit is natuurlijk gewoon hetzelfde gebleven. Het is puur de website die veranderd is. Laat maar snel weten wat jullie er van vinden. 🙂

Groetjes,

Team Hondenservice Zeeland!

118 gedachten over “Vernieuwde website”

 1. Hallo team Hondenservice Zeeland, jullie website ziet er geweldig uit. Mijn complimenten 👍🏼

 2. Hoi,
  Mooie website! Veel meer info.
  Ik zou echter graag weten wat jullie tarieven zijn voor het hotel?
  We hebben helaas hele slechte ervaring met een andere opvang op Walcheren, dus een betere opvang is zeker welkom!

 3. Mijn labrador Noxx was erg onzeker geworden van een aanval door een andere hond. Alsof dat nog niet genoeg was, moest hij om medische reden gecastreerd worden wat het allemaal nog erger maakte. Z’n zelfvertrouwen was weg en begon uit te vallen naar andere honden. Ik besloot hem naar hondenservice Zeeland te doen om hem de “hondentaal” weer te leren én meer zelfvertrouwen te krijgen. Na 3x spelen bij Martijn had ik een compleet andere hond! Hij kreeg behalve z’n zelfvertrouwen ook het vertrouwen in andere honden weer terug. Zijn plezier om samen te spelen is terug van weggeweest en hij kon eindelijk weer mee wandelen zonder op andere honden gefocust te zijn. Wij wandelen nu heel relaxt en heel veel samen. Noxx gaat met alle honden nu heel goed om en vind ze allemaal weer leuk en gezellig!
  Voor noxx is het wekelijks hoogtepunt om naar Martijn te gaan! Echt een té gek feest om naar uit te kijken en helemaal uitgeblust van terug te komen!! Hij staat wekelijks op de uitkijk en herkent inmiddels de stemmen van de medewerker en het geluid van de bussen….

  Hondenservice Zeeland is echt een aanrader! Een heel lief, behulpzaam, vakkundig en meedenkend team van mensen waar ik mijn allerliefste Noxx met een gerust hart aan mee geef …

 4. Lieve allemaal,
  Wij zijn zo blij verrast met jullie. Onze onzekere Ridgeback van bijna 6 maanden stapt met veel plezier de auto in. Dat zegt voor ons al genoeg. Jammer dat hij niet kan praten. Hij speelt sinds hij naar jullie gaat graag met andere honden en is socialer. Het is zo fijn om met een gerust hart te gaan werken. Hartelijk dank voor het ontzorgen.
  Ook jullie personeel en stagiaires zijn top!
  Ga zo door!

 5. Tijdens onze vakantie heeft onze hond Coco gelogeerd bij Martijn. Dit is bij zowel Coco als ons prima bevallen.
  Bij terugkomst was ze gelukkig weer erg blij om ons te zien maar op de filmpjes en foto’s die wij regelmatig toegestuurd kregen zagen we dat Coco erg genoot tijdens de opvang en het ravotten in de speelweide.
  Omdat Coco een hond is met veel energie en we het belangrijk vinden dat ze richting andere honden en mensen sociaal is hebben we besloten om haar vanaf nu 2x per week mee te laten gaan ravotten.
  Een echte aanrader!

 6. Martijn is bij ons langsgeweest om kennis te maken met ons en met onze lieve pup. Het was een plezierige kennismaking, en Martijn heeft gelijk de tijd genomen om ons wat extra opvoedkundige tips mee te geven. Super!

 7. Onze boxer Castor is sinds kort ook wekelijks van de partij bij Honden Service Zeeland. Hij kan zijn energie hier goed kwijt en vindt het ravotten met zijn soortgenoten reuze leuk.
  Hij is bij Martijn en zijn medewerk(st)ers in goede handen.
  Mede door de ideale haal- en brengservice absoluut een aanrader!

 8. Jammer genoeg ook een naar verhaal
  Mijn hond moest naar de dierenarts maar door de Corona mochten we niet mee
  Ze bleek later zware hersenbloeding gehad te hebben en moest ingeslapen worden
  Vreselijke manier om zo je maatje te verliezen
  Martijn was de reddende engel
  Door hem konde we afscheid nemen
  Wij en ons maatje zijn met veel respect behandeld
  En hij was zeer begripvol
  Dank je wel voor de goede zorg
  Door jou was alles een beetje dragelijker

 9. Zeer tevreden over de service, mijn hond vindt het geweldig om mee te gaan, en lekker te ravotten… bij thuiskomst geen kind meer aan hem voor de eerste paar uur. Ze zijn super lief voor de honden. mijn hond vindt autorijden erg eng, ze begeleiden hem goed in de bus, en het gaat steeds beter. En bij vragen helpen ze je graag.
  Raad andere het zeker aan.

 10. Zelf heb ik geen hond meer maar heb deze week voor fotograaf mogen spelen. Ik ben blij verrast door de manier waarop alle honden zo goed met elkaar overweg kunnen. Het is voor elke hond een feestje, er was er een voor het eerst maar ging gelijk op in de groep. Ik hen een pup, een grote rotweiler, en nog wat andere honden op schoot gehad, verwacht en onverwacht en het was een feest te zien hoe alle honden met elkaar omgaan en het naar hun zin hebben. Zeker een aanrader.

 11. Hallo allemaal, ik ben een golden retriever en heet Adina mijn baasjes hebben mij aangemeld bij de uitlaatservice van Martijn. Niet dat ze zelf niet kunnen wandelen, we gingen elke dag naar het strand, ook joepie. Maar die club van Martijn is ook goed voor mij. Daar leer ook met andere honden spelen en dat is ook joepie. Je wordt opgehaald en terug gebracht en dan krijg je nog wat lekkers van de club en dan ben ik thuis en val als een blok in slaap.
  Het is een hele goede service, bedankt club Martijn voor twee keer per week, grote klasse
  Kees en Rachel Rijnoudt

 12. Onze hond Nero gaat sinds januari naar hondenservicezeeland! Zodra hij de bus van Martijn aan ziet komen is het feest! Hij zit klaar bij de deur en kwispelt als een gek! Hilarisch om te zien & tegelijkertijd fantastisch om te zien, hoe Nero vanaf dat moment al geniet. Een paar uurtjes spelen met zijn andere viervoeters. Nero is op dit moment 9 maanden oud! Er word zeer goed op hem gelet. Hij krijg nog steeds zijn rust tussendoor het spelen ivm de leeftijd. Ondertussen volgen wij FB mee, want daar worden leuke foto’s en filmpjes gedeeld. Hond geniet, baasjes genieten! Dikke pluim voor iedereen daar!

 13. Hoi Martijn,
  Geweldig hoe jullie het oppakken met Bumper!
  Dank jullie wel.
  Een aanrader, jullie hondenservice!

 14. Super Simba gaat heel graag mee. Als Martijn met de bus stopt blaft hij van blijdschap.
  Het is vooral goed voor zijn gewicht .Omdat hij zoveel beweging krijgt door met andere te spelen. Eenmaal thuis heb je er niet meer mee weg nodig. In één woord geweldig.

 15. Wij zijn superblij met de hondenservice -of zoals de kinderen het noemen: doggydaycare- van Martijn.
  Honden hebben het goed naar hun zin. Hij houdt ze allemaal in de gaten. Zelfs de oudste, ons zorgenkindje dat epileptische aanvallen kan krijgen als reactie op stress vindt het hier heerlijk.

 16. Onze hond Pepsi gaat elke week met veel plezier een paar uur op de dinsdag spelen en rennen, dan krijgen we allerlei foto’s en filmpjes, en ze komt moe en blij thuis.
  Ze kent Martijn al van de hondencursus bij de Howa en is helemaal gek van hem, en nu ook al van de medewerksters!
  Ik vindt het ook prettig dat er een mogelijkheid is voor een weekendje weg om in huiselijke kring te verblijven. SUPER!

 17. Wat ziet het er toch makkelijk uit bij jullie ….wildvreemde verschillende rassen met verschillende karakters zo mak als een lammetje ….petje af heb diep respect voor wat je bereikt met al die honden jong oud groot klein maakt niet uit je bent de leider en voor mij heb je een naam verdiend
  bij deze komt jou DE HONDENFLUISTERRAAR ( the dogwisperer) in ERE toe…. weet niet wat je hebt gedaan maar dat je de ALPHA man bent dat zullen weinig of geen die hun lieve viervoeter om welke reden dan ook aan je toevertrouwd beamen….zelfs mijn dochter is om na mijn enthousiaste verhaal van mij en het filmpje van een spelende falco deed de rest …haar 2 honden komen vanaf as woensdag de roedel vergroten ( letterlijk en figuurlijk😃) weet zeker dat ze net zo verrast is als ik GA VOORAL ZO DOOR …. prachtig en dankbaar werk … ken niet wachten op het moment dat de dag komt dat ze met zijn allen 1 zijn👌🙏
  🐾🐾Falco

 18. Martijn is een ervaren persoon als het gaat om dieren , het welzijn staat dan ook hoog bij hem.
  Onze hond gaat er met veel plezier heen en komt voldaan thuis.
  Hij neemt de tijd heeft veel geduld en luistert naar je wensen, ook geeft hij tips mocht je ergens tegenaan lopen of moeite mee hebben, hij denkt altijd met je mee, kortom echt de moeite! Ga zo door Martijn

 19. Onze Rocky gaat twee keer per week en vind het geweldig. Wij vinden dit een heel goed concept. Zeker als je hond niet los kan omdat hij wegloopt. Zo kan hij zijn energie kwijt. Ik zou zeggen “ga zo door Martijn “ 👍🏼👍🏼👍🏼

 20. Super ! Luna is nog maar 1 dus nog veel energie, maar als ze bij jullie is geweest is ze de rest van de dag rustig en aan het slapen.
  Zeker aan te raden!

 21. Mijn honden hebben het erg naar hun zin gehad en kwamen tevreden en uitgeteld thuis!! Heel leuk ook alle foto’s en filmpjes zo kan je ook zien hoe het in de groep gaat.

Plaats een reactie